Tens Corposano KS-1/A1

Cikkszám: T000099

Hol kapható:

Ár:   66 352.- HUF

* Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

TERMÉKRŐL:

KS-1/A1 Corposano NÉGYCSATORNÁS TERÁPIÁS STIMULÁTOR /TENS/

A KS-1/A1 tip. CORPOSANO terápiás stimulátor 12 V-os hálózati adapterről működő négycsatornás ideg-izomstimulátor. A négycsatornás berendezés kimeneteiről speciális, kitűnő vezetőképességű áramvezető képességű gumiból készült, a testfelületen egyszerűen - elasztikus hevederekkel - rögzíthető elektród párokkal lehet a kezelni kívánt testfelületre csatlakozni.

Felhasználási területei: Izomfejlesztés, ill. törés miatt hosszantartó gipszkötés következtében legyengült végtagok regenerálása. Eredményesen használható az inaktivitási atrófia megelőzésére. Javítja a vérkeringést, megelőzi, illetve elhárítja a székrekedést, a tornához hasonlóan kellemes fáradtságérzetet biztosít. az egészség és erőnlét fenntartásának fontos eszköze. Az impulzuscsomagok masszírozó hatása a visszérgyulladás utókezelésére is alkalmas az orvos vagy gyógytornász előírása szerint. Eredményes lehet koraszülött gyermekeknél, ill. gyermekbénulás után az izmok tornáztatására.

A többcsatornás üzem lehetővé teszi több izomcsoport egyidejű kezelését is. Agyvérzést követő részleges bénulás kezelése szakember ellenőrzése mellett eredményes lehet. Perifériális bénulások kezelésére, gerincsérv műtét után a végtagok utókezelésére a siker reményében használható. Speciális külön rendelhető rektális elektróddal a széklet, ill. vizelési inkontinencia kezelése is lehetséges. Az elektromos kezelés fájdalomcsillapító hatása /TENS/ is kimutatható. Esztétikai célra (izomfejlesztés, fogyasztás, elektrokozmetika) is jól alkalmazható. Hasfalon alkalmazva kitűnő hatással van az epe működésére. Szülés utáni hasfal regenerálására is kitűnő.

 

Cimkefelhő:

Termék kategóriák

Cimkék

Top 5 termék

Utoljára megtekintett