Suprasorb P nem tapadó 7,5 x 7,5 cm

Cikkszám: 100001

Hol kapható:

Ár:   913.- HUF

* Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

TERMÉKRŐL:

Poliuretán hordozóból és poliuretán habból készült kétrétegű kötés közepesen váladékozó, nem fertőzött sebek pl. felületes fekélyek, felfekvések kezelésére. Öntapadós és nem tapadós kivitelben, különböző méretekben, sterilen egyesével csomagolva kerül forgalomba.
A tapadós kivitelű lapok ragasztós keretet tartalmaznak.
A poliuretánhordozó réteg lehetővé teszi a bőrlégzést, de a mikroorganizmusokat és a vizet visszatartja, nedves sebmiliőt biztosít. 
Gyorsítja a granulációt, és megakadályozza azt, hogy a kötés a sebbe ragadjon. A sebbel érintkező poliuretán hab felszívja a sebváladékot, miközben kissé megduzzad a sebalap felé, így optimálisan fedi a sebfelszínt. A poliuretán habszivacs a pórus szerkezetének köszönhetően a sebszéleket óvja a váladéktól, így az amúgy is irritált érzékeny sebszél és sebkörnyék védelmét szolgálja.

A Suprasorb ® P poliuretán habkötszer nagyfokú rugalmasságának köszönhetően jól alkalmazható a nehezen kötözhető testrészeken. 
Kötéscsere akkor javasolt, amikor a sebváladék kilép a megduzzadt habréteg alól. A váladékozás mértékétől függően a Suprasorb ® P poliuretán habkötszer 5-7 napig maradhat a seben.
A nem tapadó Suprasorb ® P poliuretán habkötszer alkalmazása mindenek előtt a seb környékén kialakult bőrérzékenység esetén javasolt.

Kiszerelés: steril, egyesével csomagolva, 10 db/doboz

Cimkefelhő:

Termék kategóriák

Cimkék

Top 5 termék

Utoljára megtekintett